"Iedereen verdient

onze support"

 

 

Gerson Pieters; MROsupporter pur sang 

 

 

             

MROsupporter

Onze MROsupporters zijn het gezicht en het geweten van De Bruin Techniek. Dagelijks staan ze vanuit 18 regionale servicepunten klaar om productiebedrijven te helpen met MRO producten en specifieke dienstverlening. Maar wie zijn die MROsupporters en wat doen ze? Vijf vragen aan MROsupporter Gerson Pieters van ons servicepunt in Boxtel.

 

1. Een MROsupporter, wat versta je daar eigenlijk onder Gerson?

“Heel simpel: met onze support helpen we klanten zo goed mogelijk op het gebied van Maintenance, Repair and Operations producten. Beschikbaarheid, kwaliteit en prijs zijn daarbij belangrijk. Ik wil de klant zo snel mogelijk kunnen helpen, zodat de productie weer door kan. Vanuit het servicepunt hier in Boxtel ben ik binnen 20-30 minuten bij al onze klanten. De nabijheid, de snelheid van handelen en het persoonlijke contact zijn typerend voor onze support. Onze klanten waarderen dat enorm.”

Gerson Pieters

De Bruin Techniek

Servicepunt Boxtel

210430_DBT-Boxtel01

 

2. Hoe ziet je dag er ongeveer uit?

“Nooit hetzelfde, kan ik je vertellen. We hebben hier in Boxtel een klantspecifieke voorraad. Mensen komen bij ons langs om bestellingen af te halen of deze worden netjes door ons afgeleverd. Verder heb ik de hele dag door contact met klanten per mail of telefoon en ben ik op gezette tijden op locatie om de grijpvoorraad bij onze klanten te scannen en aan te vullen. Er komen ook veel vragen over specifieke producten van onze klanten. Het uitzoekwerk  dat nodig is om het perfecte product te kunnen leveren vind ik mooi om te doen. Beschikbaarheid controleren, levertijden nagaan, bestellingen plaatsen en orders checken zijn daarbij essentieel. Ik zorg dat alles op tijd wordt besteld en geleverd.”

‘6 ballen tegelijk in de lucht houden, dat is een dagelijkse uitdaging’

 

3. Dat kunnen klanten vast waarderen! Waar word je zelf blij van?

“Zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dat we zeggen wat we doen en dat we de dingen doen die we beloven. Onze klanten verwachten iets van ons en dat moet je altijd kunnen waarmaken. Regelen dat het juiste gebeurt en dat de klant op de hoogte blijft van het proces. Persoonlijk contact, daar draait het om. En veel kan digitaal hoor, maar elkaar ontmoeten op het servicepunt of op locatie bij de klant is nog altijd het leukste van het werk.”

 

4. Waar zijn klanten nou echt het meest bij geholpen?

“Als we producten op plekken vinden waar de klant zelf nog niet aan gedacht had. De zoektocht naar de juiste producten of onderdelen is een tijdrovende klus. Als inkoper of magazijnbeheerder bij een productiebedrijf krijg je te maken met tientallen leveranciers die er allemaal verschillende voorwaarden op nahouden. Bij ons hebben ze één loket en één aanspreekpunt. Leg een vraag bij ons neer en wij zorgen voor een antwoord. Van oplossingen voor lagers tot pompen en vlotterschakelaars. Je kunt het zo gek niet bedenken. En komt een machine onverhoopt stil te staan? Dan blinken we uit in het oppakken van spoedjes. Ook daar zijn klanten enorm mee geholpen.”

5. Support je ook wel eens je eigen collega’s?

“Zeker weten. Vanuit mijn verleden in de horeca zie ik veel overlap met het werk dat ik nu doe; veel contact met iedereen en zorgen dat de juiste producten op voorraad zijn. Dat sociale karakter, daar haal ik mijn voordeel uit. Ik heb helemaal geen achtergrond in de techniek, maar de switch viel me absoluut niet zwaar. Omdat ik eerst de kans kreeg om drie jaar in het logistieke proces te werken, heb ik de kneepjes van het vak mogen leren en weet ik precies hoe de hazen lopen. Het is leuk om die kennis nu met directe collega’s te delen en verbeterpunten voor te leggen aan het hoofdkantoor in Tilburg. Nieuwsgierigheid houdt me scherp en zo help ik klanten en ons eigen bedrijf vooruit.”

Alles over

MROsourcing

 


lees meer >

Alles over

MROlogistics

 


lees meer >

Let us move you.

Vul onderstaand formulier in zodat we met u contact kunnen opnemen. Alvast bedankt voor het vertrouwen.

 

logo debruin2020_rgb (2)