MROsourcing.

 

 

Het inkopen van klantspecifieke industriële artikelen is een ingewikkelde en tijdrovende taak. 

 

 

              

 

 

Klantspecifieke inkoopdiensten.

Het inkopen van klantspecifieke industriële artikelen is een ingewikkelde en tijdrovende taak. Onze MROsupporters zijn met hun jarenlange ervaring specialist in het zeer snel uitzoeken, inkopen en leveren van dit soort producten. De Bruin Techniek neemt inkooptaken over, waarmee u bespaart op personeels- en organisatiekosten. Met één vast aanspreekpunt reduceert u het aantal leveranciers waar u zaken mee doet. Deze specifieke inkoopdiensten verzorgen wij op structurele basis of per transactie.

Open boek

Deze variant van MROsourcing is volledig transparant. Dit is interessant bij duurdere, exclusieve, klantspecifieke artikelen en/of toepassingen. U betaalt de inkoopprijs die wij met de leveranciers afspreken, plus een vaste fee voor bevoorschotting en sourcingkosten. Wij nemen hiermee niet alleen veel (zoek)werk uit handen, maar u lift 100% mee op de inkoopcondities die De Bruin Techniek als technische groothandel aangaat met haar leveranciers.

De voordelen:

Bespaar op organisatie- en inkoopkosten

Lift mee op de inkoopcondities van De Bruin Techniek

Reduceer het aantal leveranciers

Eén aanspreekpunt en één factuurstroom

210324_DBT-Kimmenade18

 

MROsupport

that moves you


De Bruin Techniek Groep is een familiebedrijf, dat al sinds 1966 actief is als regionale toeleverancier van werktuigbouwkundige kwaliteitsproducten en diensten aan industriële eindgebruikers. Met het MROsupport® concept ondersteunen wij onze klanten met de handling  en sourcing van MRO producten. Wij willen  voor iedere klant, individueel op een duurzame wijze, maximale waarde bieden. Daar gaan wij voor, iedere dag opnieuw.

Let us move you.

Vul onderstaand formulier in zodat we met u contact kunnen opnemen. Alvast bedankt voor het vertrouwen.