Nieuws & Updates

 

Welkom op de nieuwspagina van de Bruin Techniek! Hier blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, ontwikkelingen en innovaties binnen ons bedrijf . Of je nu een klant, partner of gewoon een geïnteresseerde lezer bent, op deze pagina vind je waardevolle informatie die je inzicht geeft in wie wij zijn en wat we doen.

Bij de Bruin Techniek staan we nooit stil. Onze missie is om voortdurend te innoveren en te verbeteren en dat zie je terug in onze nieuwsartikelen. We delen updates over diensten en projecten waar we trots op zijn. Daarnaast brengen we je op de hoogte van belangrijke marktontwikkelingen, trends en evenementen waarin we actief zijn.

 

De Bruin Techniek Groep ‘Gezond en Veilig Magazijn’ gecertificeerd


Op 25 maart heeft De Bruin Techniek Groep uit handen van de Arbo Technische Groothandel het officiële certificaat Code Gezond en Veilig Magazijn TG ontvangen. In het distributiecentrum reikte namens de WTG Bart van Dam, Stijn Arts en Maarten van Beurden het certificaat uit aan teamleider Dimitri van Dam. Dit certificaat symboliseert de collectieve inspanningen van ons team en de toewijding aan het handhaven van de hoge veiligheidsnormen in onze magazijnen.

 

Lees verder

Uitreiking WTG certificaat